[[ Paid Ads ]] Dare To GLOW #2




Cerah dan Berseri SEMULAJADI! 


 NO make-up tebal NO bedak bertepek-tepek


DARE TO GLOW ! 



CERAH , PUTIH & TANPA CELA dengan WonderGlow! WONDERGLOW Skincare kian mendapat sambutan dari ramai penguna. Rata-rata pengguna yang menggunakannya memberi respon yang sangat positif dan pasti membeli semula dan membawa pembeli baru. Wahh. Tak perlu cakap banyak cuba dan rasai sendiri kehebatannya. 

Produk halal dan mendapat kelulusan KKM membuktikan ia produk selamat digunakan tapa mengandungi bahan beracun. 



Ini adalah testimoni saya sendiri. Ramai rakan menegur perubahan kulit saya yang semakin sihat. Ini penggunaan selama 3 minggu. * saya tak ambil supplemen kecantikan berbentuk pil atau minuman k. 

saya hanya pengguna wonderglow. 








*wajah suci saya selepas solat , tak pakai apa lagi ni…. ^___^





Permintaan Tinggi Hari-hari ! 


 BERITA BAIK ! 



Harga Promo Masih ON utk WonderGlow Silver Series. 
RM 105 untuk sekotak wonderglow ( Collagen Soap, Day Cream & Night Cream ) 
Free Eye Mask & Free Postage & Ke seluruh Malaysia 
Harga Promo Tak lama Tau. 


Kalau ada nak Tanya apa2- just direct contact me k . 

::
::
::
::

Mira – 014 3737374 
FB : Mira Megha Raduan (click to view) 
FB Page : Mira Megha Raduan Wardrobe (click to view)








Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Mira Megha Raduan Wardrobe.



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Macam produk kecantikan dah keluar sekarang.. Masing2 berebut2 cari market.. Hehe..

azizah :) said...

cantik! nampak perubahan tu..