Perubahan Harga Untuk Sabun Pure Marine Collagen




Sebuku = RM18


Good news buat pengguna Sabun Pure Marine Collagen :) Mulai sekarang, ada perubahan harga utk sabun ni ek. Sebab zie dah tukar supplier. Yang lama tu charge zie double mahal :( Yg baru ni...barulah di kategorikan harga borong ^_-

...memandangkan zie dh dpt stock dari supplier dgn harga borong yg murah, zie pun reduce ler selling price zie jugak. Baru fair and square...hehe. Apa-apa pun, zie dh tak buat Dropship lagi ea. So to all my dropship agents...

...sorry ek. Perkhidmatan Dropship zie hentikan permenantly :) TQ.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Ok. Noted! Nanti nak cuba jugak! Eskinol pun dah abis nih.. =)

zarena heeney said...

dah lama tak nama teddy chibi tu