Pre-Order Korean Style Pakaian Pejabat :)




One Piece Peplum Dress
Price: RM49 (Free postage)
Warna: Black, Khaki, Green


Ini one piece dress ek uols. Top bersambung dgn skirt ^_-



Long Sleeve Fitted Dress
Price: RM52 (free postage)
Warna: Red, Blue, Green

Ini pun one piece dress ek uols. Top bersambung dgn skirt ^_-




Stripped Chiffon Shirt 
Price: RM49 (Free Postage)


Tali pinggang tidak termasuk ea ^_-




Korean High Waist Skirt
Price: RM52 (free postage)
Warna: Red, Blue



Bow Collar Long Sleeve Blouse
Price: RM52 (free postage)
Warna: Beige, Red



Utk pelbagai lagi pakaian pejabat, uols boleh click this link ---> SINI :)









Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

6 comments:

Rosmiza Ali said...

Bow Collar Long Sleeve Blouse tu cantik! ^_^

azizah :) said...

cantiknya... berkenan tengok!

zarena heeney said...

wow baju putih tu cantik gila
gojes nya

Fais Syaa said...

macam mana nk order ye ?

Fais Syaa said...

macam mane nk order ye ?

Zie Madini said...

FAIS SYAA
-- so far yg pre order saya dah tak jual lagi dah. saya hanya jual yg ready stock je. awak boleh ke website saya utk order ea.

www.ziemadinistore.com