Sampai Sudah Baju Yang Di Order ^_-




Yayyy!!! Pada hari jumaat lepas, sampai dah 1 of my online shopping orders. Yippie! Harini (isnin) zie pakai baju baru ko uolss...yuuuhuuuu. Haha :P





Baju ni zie placed order awal lagi dari baju yg 3 tu. Thats why ianya sampai awal lagi dari yg lain. It only take 1 day sahaja kooo utk sampai. Good...thumbs up my supplier! Service mcm ni lah yg zie nak...baru ler puas hati customers zie nanti...hehe

Oh ye, it a dress actually uols. 

::
::
::
::
::
::
::


Haaa...gnie ler rupa baju ni uols. Utk zie, of coz ler kooo zie tak akan pakai mcm tu je. Zie will wear it dgn long sleeve inner warna hitam dan skinny jeans ^_- Dan akan wear a waist belt too utk menampakkan lagi peplum tu..hikss.

...nanti esok zie tayangkan ek ^_- Pape pun, if uols nak baju ni...uols boleh lah terjah my online store (www.ziemadinistore.com) ek uols. Tp warna hitam dah SOLD OUT. yg tinggal hanya warna merah dan putih sahaja.

Once yg warna hitam ni dah supplier zie restock...will inform uols ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Wow! Melaram kau Zie.. Tak sabar nak tengok Zie pakai.. Mesti cantik! ^^,

Syuhada Salleh said...

x sbr nak tgk kak zie pkai..