Service Yang Sangat Tip Top Dari Supplier Korean Fashion (Ready Stock)



 

Semalam tengah hari, sampai sudah barangan yg di order oleh zie, colleagues dan sis-in-law (Chu) pd hari Jumaat lepas. Kesemuanya ada 5 helai...2 helai utk Zie. Zie beli Autumn Korean Slim Suit - Black dan Ya Haula Chiffon Peplum Blouse - Black (click name to view items)

...Sgt puas hati dgn kualiti material :) Berbaloi dgn harganya ^_- Pape pun, zie sgt berpuas hati gak dgn service penghantaran supplier zie ni. If kau buat pembayar pd hari ini sebelum 2pm...proses penghantaran akan di buat hari tu juga.

Dan courier akan out belah petang jam 5 something. But if buat pembayaran selepas 2pm, penghantar akan di proses esok. So if dorg buat hari ni..esok atau lusa, kompom sampai :) **bergantung dgn poslaju jugak lah actually** hehe..









Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

1 comment:

Rosmiza Ali said...

Tu dia! Sakan kau bersopink Zie.. Nasib ler kite ni tak kerja.. Kalau kerja, bergaji sendiri kompem tiap2 bulan sopink kat kedai Zie tau.. Huhu~