Shopping Online lagi :D




Salam uols. Semalam zie shopping baju secara online lg...hehe. Syorga koooo shopping online ni...tak yah kaki penat jalan. Hanya jari dan mata je yg melakukan pemilihan dan pembayaran...hehehe. Inilah dia hasil rembatan zie

::
::
::
::
::


Pilih baju belang belang ni hanya kerana Mikail ada romper sebiji patern camni taw. Cuba tgk gambar mikail dlm pic atas ni...seee, sama kan kan kan? boleh nanti, bila weols kuar jejalan...baju zie n baju mikail sedondon...hihihi

...jgn jeles ye nanti papa mikail. Mu idok hado.... hiksss *_*





Yg ni plak...pakai utk gi pejabat pun boleh. Pakai utk pergi jejalan dgn jeans pun sesuai gak ^_- So ape lagi kan....rembat terus :P Yg ni, zie beli kat kedai sendiri...hehe. Siapa yg nak beli gak, uols boleh click link ---> INI :) ready stock item ni ye ^_-






Dah last sekali zie beli baju tido ini. Buat goda sang suami nanti...EH???!!!....miahahahahaha. Comel kan baju tido ni. Its sooooooo girlish. Hehe. Kekadang pakai pink, apa salahnya ^_- Tak sabar nk tggu pakaian semua  ni sampai.

...dah melaram pakai nanti. Hehehe.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

4 comments:

intandayani said...

wah hotnye model baju belang tu..igtkan Zie td..hehehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh sume nye cantik2 akak.. comel je.. lagi2 baju mikail tu.. hehehehe :)

Rosmiza Ali said...

Cantik ar baju belang2 tu.. Sebijik macam romper Mikail.. =)

azizah :) said...

semuanya cantik2 kak..hee