Special Offer di Zie Madini™ Store



 

Assalammualaikum dan pagi uols! Ni ada berita baik **hehe** Online store zie sdg mengadakan special offer sepanjang bulan May nanti taw. Actually ianya sudah start sekarang...saja je letak tarikh mula 1st May tu...heehee +__+

Zie offerring uols utk purchase 3 pieces clothes hanya utk RM100 je :) Offer ini hanya available utk Ready Stock - Korean Fashion sahaja taw. Yg Pre-Order tak termasuk ye ^_- Pape pun, meh zie tayang  some of my collection *__*

::
::
::
::
::

Ya Haula Chiffon Peplum Blouse
Price: RM48 (free postage)
Code: WT8426

Color available: Black, White

For more photos dan size mesurement, uols boleh click SINI :)




Stylish Lace Stripe Dress - Black 
Price:RM46 (free postage) 
Code: WD8717

For more photos dan size mesurement, uols boleh click SINI :)



Peplum Lace Blouse - White 
Price: RM45 (free postage) 
Code: WT8087

Color Available: White, Black

For more photos dan size mesurement, uols boleh click SINI :)




Elegant Two Piece Lace Dress - Black 
Price: RM46 (free postage) 
Code: WD8456

Color Available: Black, White

Fashion Tips: Baju lace dress ini sesuai juga di pakai sebagai baju kurung fesyen. Anda hanya perlu gayakan dgn skirt duyung atau pun maxi skirt yg bersesuaian. Selamat berfashion ^_-

For more photos dan size mesurement, uols boleh click SINI :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

blog-tips-kurus said...

alaaa...
ini untuk body kerempeng je Zie oitttt!!

(",)

zarena heeney said...

alahai bdn kurus2 blh zie
ena nie dah la bam bam confirm tak muat punya la

Rosmiza Ali said...

Wah! Interesting! Insha next month nak try usha2.. =)