Stok Baru Untuk Baju Peplum di Zie Madini™ Store




Uols...zie dah upload new stock di online store zie :) Kali ni, zie highlight kan baju berjenis peplum je ea uols ^_- If uols nk tgk new stock yg lain, uols boleh drop by di online store zie at www.ziemadinistore.com :)

Pape pun, Ni hot selling peplum clothes ye. If berkenan, grab it fast sebelum ianya out of stock. Siapa yg bayar dulu, dia yg punya. No backout buyers!

::
::
::
::
::
::

 

[[ Ready Stock ]] Double Layer Fishtail Peplum Top
Harga: RM47/sehelai (Free poslaju)
Code: ZMT8573

Warna: Grey | Purple | Almond




[[ Ready Stock ]] Executive Lace Peplum
Harga: RM47/sehelai (free poslaju)
Code: ZMT8628

Warna: Blue | Almond




[[ Ready Stock ]] English Style Peplum Top with Lace
Harga: RM47/sehelai (free poslaju)
Code: ZMT2578

Warna: White | Black





[[ Ready Stock ]] 3-Quater Lace Peplum
Harga: RM45/sehelai (free poslaju)
Code: ZMT8324

Warna: White | Black





[[ Ready Stock ]] Leopard Printed Peplum
Harga: RM48/sehelai (free poslaju)
Code: ZMT8790

Warna: Beige | Black






To Oder, kindly fill in this Order Form (click to view). Jangan lupa letakkan details pakaian yg di order seperti berikut:-

1) Item Name & Color
2) Item Code
3) Item's Entry Link

** RM2 OFF untuk return customers did not apply during
Promotion/sales and Eskinol products. TQ




Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

1 comment:

Rosmiza Ali said...

Skang tengah duk berkenan ngan peplum jenis fishtail.. =)