Suprise Gift Utk Suami :)




Hehe...lama kooo zie tak bagi a suprise gift buat my hubby. So semalam...memandangkan zie keluar dinner dgn Felice...so zie ambil kesempatan itu utk cari a small gift buat suami ^_- Saje je nk kasi hubby terharu bagai...hikhikhik.

...nak tahu apa di dlm? Meh skodeng bawah...

::
::
::
::
::
::
::
::


Bagi dia topi Adidas je...hehe. Actually cari topi brand Puma or Nike, but then takde yg design simple n smart. Hanya topi Adidas ni je design yg simple and smart. Tu yg rembat je. Kebetulan ada warna dark blue :)

Sampai je kat rumah...terus suprisekan my hubby ^_^





Ceaaaa....love sgt tgk dia tersenyum terharu begini begini taw. Hehe. Kebahagiaan dia adalah kebahagiaan zie. Happy tgk dia suka sgt dgn suprise gift dari zie tu...hehe. Love him so much. 












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

7 comments:

~AmyLiana86~ said...

wah best.. =)

Mysara Ab Rahman said...

wah..hari tu dh ada kek n perfume, ni dpt lagi..untungnya...:)

azizah :) said...

untungnya kak zie n hubby..masing2 saling bagi surprise hadiah :)

Rosmiza Ali said...

Rajin korang bersuprise2 gift gini.. Mieza dah jarang bg hubby surprise gift, since dia punya taste lain macam sikit.. Kena beli bawak dia terus..

Syuhada Salleh said...

so sweet...hehe.

Myra Jay said...

Wahhh sooo sweet :D

zarena heeney said...

mmg suka bila hadiah dr insan tersayang kan