Syok Dia Makan Cookies








Amboi amboiiii...mentang-mentang dah leh makan. Hepi je dia makan. Dia dok hisap hisap biskut tu. Skrg nie Mikail dah accept solid food ^_^ Alhamdulillah...tak perlu dah zie risau lagi. Yg dia tgk makan skrg tu bukan solid food ler of coz...

...itu biskut baby ye uols yg belum tahu. Hehehe.





Gambar sumber dari google




Zie hari tu, sesaja je belikan Mikail biskut baby, Milna Rusk berperisa pisang ni. Since akak, kawan kawan dok suruh zie belikan. Kata dorg bagus utk baby. So apa lagi zie...since yg ada pengalaman tu rekemen biskut baby utk di jadikan "jajan"...

..laju aje beli..hehe. Tp zie hanya akan bagi selepas beberapa jam Mikail makan Solid Food dia. 












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

7 comments:

shidah said...

sedapnya mikhail makan..naufal pun suka biskut nie gak....maybe sebab manis kan

Rosmiza Ali said...

Om nom nom, dapnyer dia mamam..=)

genuine1224 said...

biskut ni manis. actually xberapa sesuai sebagai permulaan solid food. nnt dia nak mkn yg manis2 je.. eheh

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xlama lg mkn coklat la tu

echa takashimaya said...

biskut ni tak payah baby.orang tua pon suka.hahahha.

zie try la buat biskut baby sendiri.senang je :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

ohh dh blh mkn cookies ea..dlu ms adik2 sofia mkn cookies jenis nih..sofia pn suka mkn..lemak cookies ni hihi

regards,
Unsmiley


zarena heeney said...

ada lg satu biskut utk bby
pasti anak suka
k.ena tak ingat la jenama apa
tapi mmg bby suka la