The Birthday Boy ^_-




Terharu hubby bila semalam, sampai je dia kat rumah dari Sri Aman...tgk dah ada kek birthday. Actually pd belah siang...dia tanya, ada beli kek utk dia ke tak. Zie tipu dia kata takde duit lagi utk beli kek. sebab dah habis zie spend beli birthday gift dia.

...then dia pun ok je la. Zie sengaja je tipu dia sebab zie nk suprise dia sebenarnya. Hehe





Tadaa!!! Inilah kek birthday dia yg ke-28 ^_^ Just beli a small kek je. enough utk hubby, zie dan emak. Weols sambut weols-weols je, noks. Dillah tu, if di buat besar-besaran...bukannya nak. Segan bagai lah..ceh

...ini pun keseganan dia nak tiup lilin sebab kebetulan  Minie dan Chu dtg rumah. Tu yg dlm gambar diatas tersipu-sipu je rupa dia bergamba. Hahaha. Dillah...dillah **sambil geleng kepala** Pape, Happy Birthday sayang!

...May ALLAH SWT blessed you. Amin







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

Zumie said...

happy besday dillah....

azizah :) said...

may Allah bless u all sis!

Rosmiza Ali said...

Sedapnya kek! Mintak sepotong.. Hehe..=)

zarena heeney said...

zie cantik la water mark zie tu