Time Wedding Rehearsal Hari Tue







Kami adalah bridesmaid utk persandingan Minie (abg su) dan Chu Majorflava :)  Pada hari Jumaat lepas (29/3/13)...weols buat wedding rehearsal di Penview Hotel utk majlis resepsi pd 31/3/13 (ahad). 1st time zie join rehearsal bagai ni kooo...huhu

....so tiring but FUN :)









my new kakak ipar (Chu Majorflava) tu sgttt sgttt superwoman taw. From A-Z dia yg uruskan. Pengantin dah jd macam wedding planner plak dia zie tgk...hehe. Solute kat dia. Kalau zie ke...rasanya semua harapkan org je kot...hehehe :P





Me-Eva-Efa :) Selalu je tersasul panggil nama awek cun dorg ni taw. Coz seakan-akan sama je bunyik..huhu





Hahaha..tgk si Chu tu uols. Soooo gila-gila gitu. Hehe. Dialah 1st pengantin yg bagi zie jenis slumber giler...hehe






Anak bujang zie ni plak, lain citer dia. Memandangkan Mikail ni jenis mesra alam...semua org kat ctue dok bawa dia. Dari tgn itu, ke tgn in. Dari tgn ini, ke tgn itu. Hadoii...bahaya nah anak aku ni taw. If tak  awasi bebetul...

...nangis air mata darah jawap nya. Huhu. Simpang malaikat 44...





Lain yg rehearsal...lain plak yg keletihan tido. Hahaha. Kesian dia...terpaksa tido di pangkuan Mak Nek dia sementara mama dia sdg berlatih. Mikail sgt good boy taw. Tidak merengek-rengek dia w/pun basah baju dia kena peluh...hehe

...dia pun supporting gak maaa. Coz dia tahu ini semua utk uncle Minie dan Aunty Chu dia. Hehe.







 Pape pun, meh layan Keek dari blogger Noralifah ni uols. Dlm video ni, zie sgt lucuuuu kooo uols. Saat di acukan soalan "Zie...kitak ada Keek sik?" sumpah..itulah 1st time zie dgr perkataan KEEK itu. hahahha. Nampak nak aku ni katak di bawah tempurung ek.

...hahaha. kesian aku :P Tak update sgt dgn teknologi...huhu.









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehe bg sofia..rehearsal ni penting..haha..even time sofia dulu pun kne jugak..haha sampai tgh mlm..sbb bridesmaid sofia budak2 kecik hehe

regards,
Unsmiley

C i k R e n e x said...

comel je sis zie dalam keek tu.

"keek,ape tu.."

sis zie macam anak darooo,xmcm dah kawen jer kan.maintain cantikkk...

Rosmiza Ali said...

Sama jer kita Zie katak bawah tempurung.. Aku pun tak pernah dengar KEEK ni.. APakah?

CHU MAJORFLAVA said...

Haha jenaka..rindu ew bila dapat lepak ngan lsf g

CHU MAJORFLAVA said...

Yarabbi rindu ew nak lepak ngan lsf g..meh li zie kita lelepak klak..gath nak ow..