Wedding Minie and Chu -- Majlis Resepsi @ Penview Hotel




Ini adalah last entry tentang perkahwinan abang zie, Minie dan Chu Majorflava ek uols :) Majlis resepsi dorg berlangsung di Penview Hotel pd hari ahad (31/3/13). Weols must ada di sini seawal 7:30am utk buat mana-mana yg patut. Mcm zie...camwhoring dulu kejap. Pastu start susun doorgift di tables.

...Mikail zie pass kat anak buah zie, Qeera utk jaga kejap :) Mikail lak...good boy kau! Like always...teruja. Hehe






Raja dan Permaisuri sehari...hehehe. Di apit oleh anak buah chu, Eapa dan tunangnya ^_-






Our small family. Ada Abg Long, Kak Midah, Abang Chik dan Zie :) Semua with pasangan masing-masing kecuali Abg Long dan Zie. Husband zie..spt yg uols sedia maklum lah, dia pd masa tu still bertugas di Lahad Datu utk Ops Daulat,

...baru je balik 4/4/13 ni td. Kalau tak...sure punya dia pun turut ada dlm gambar ini. Hehe









Raja dan Permaisuri Sehari bersama-sama dengan dayang-dayangnya. Hehehe. Sayangnyaaa zie time outdoor photoshot zie tak dpt join. Sebab "tugas sbg ibu" tidak mengizinkan zie utk turut serta. Terpaksa dgn berat hati gtaw kat pengantin yg zie tak dpt join...huhu.

pape pun, ke semua dayang-dayang (yg berempat tu la)...semuanya gojes! Jeles tgk baju dorng sedondon..zie je yg off dari dorng.. Hahaha. 









Me and my BFF, Tilla :) Dia seated at meja blogger ^_- Thanks for coming, yunk!






Gambar atas..zie and Coeq (the bridesmaid). Gambar atas, Zie and Midah :) Midah tu opismate Chu. Dan dia juga merupakan girlfriend kazen my husband ^_- Dunia ini kecil, kan? Hehe. She's so sweet n friendly.

...Sopan santun orgnya. Hehe.





Husband takde, heret emak je lah utk bergambar atas pelamin with baby Mikail. hehe






Meja VVIP a.ka. meja pengantin :) Uols perasan tak...dlm balang tu ada ikan 2 ekor kooo. Mesti 1 ikan jantan, 1 lagi ikan betina. Symbolic sungguh! Kelas kau, Chu! hehe. FYI, chu sendiri taw yg jd her own wedding planner.

...mmg superwoman lah sang pengantin perempuan ni. Double thumbs up to u, sis!





Selamat pengantin baru buat Abang Su dan Chu Majorflava ^_- Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat dan di kurniakan anak-anak yg soleh dan solehah. Semoga rezeki semakin di perluaskan oleh ALLAH SWT...aminnnn :)


...dan buat Chu, hi hi my new kakak ipar! hehe









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Rosmiza Ali said...

Super grand ko wedding dorang! Btw, congratulations for both groom & bride! ^_^

~♥dieyba_baby♥~ said...

aah pndai dia design sdri akak.. mmg super duper cntik.. siap ada ikan kan.. hehehehe comel sgt

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Grand gile!! wahh cantiknyaaaaaa kakak ipar sis... memang semua cantik2...

onie said...

LAWANYAAAAAAAAAAAA TEMA PELAMIN DIA :)

Syazana Zainn said...

congats!


suka tngok foto kawen :)


cantik brides tu

:)

atty's said...

chu sgt lawa..

zarena heeney said...

cantiknya pengantin