Australis Eye Shadows


Hari tu...weols dapat souvenir dari 2nd boss weols kooooo uols. Ada yg dapat kopi, ada yg dapat boomerang, ada yg dapat eye shadow :) Untuk zie...zie dapat eye shadow ^_^ Inilah yg bestnya bila 2nd boss weols gi makan angin...

...for sure punya weols akan dpt "habuannya" hehehe. Dia bercuti di Australia...sebab tu bawa balik product australia..hehe





Inilah warna pembayang mata tu :) Berwarna natural dan neon colors...huhu. Sad to say...zie tak dpt ler nak pakai...uuuwaaaa!!! Sebab kulit zie ni jenis tak sesuai pakai eye shadow warna yg terang benderang dan natural colors :(

...mata zie hanya sesuai dgn warna yg emo ^_^ Hehehe...Nampak gayanya, akan terperuk lah dia tak di pakai :( Sayangnyaaaaa... pape pun, thanks boss! :)










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe..try la combine warna2 tu dgn hitam..

regards,
Unsmiley

Rosmiza Ali said...

Mieza sesuai dengan kaler2 natural jer. Kaler3 neon ni tak masuk.. Huhu~~

myraVea said...

Myra pon kurang gemar eyeshadow kaler terang. Takut nak pakai. Hehe.

cik chinta said...

terg bgs, ceria, hi9

Syuhada Salleh said...

jarang pkai eyeshadow..skali 2 je..