Awal Bulan... TRIPPLE Busy :(



** zie sdg pakai Autumn Korean Slim Suit 
dari Zie Madini Store**



Morning uols! Monday blues tak hari ni??? Hehe...zie? boleh lah. Zie mmg setiap pagi dok blues je. Haha. "angin di awal pagi" :P Minggu ni, zie kena siapkan all paperworks and accounts sebelum boss panggil utk Debtor Meeting...

...bosan seyyy meeting bagai ni. Dalam sebulan 2x kena attend meeting. Hemprhhh...






Workstation zie memang setiap hari berkeadaan begini. Teringin nak merasa cam other staff yg lain, workstation kosong je kadang kadang...huhu. Dalam mimpi pun tak dan nak merasa free...hehe. Adat lah tu kan uols.

..dan dan lagi zie ni kerja under 2 departments. Admin dan akaun. Tu belum lg tang ajar staff...haduiiiiii. Fening kepala. Nak demand boss naik pangkat lah...hahaha :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

veesandii said...

wah! mmg busy tuh . 3 keje sekali gus . minta up gaji kat boss ... ehehehee

Siti Asiah said...

monday blues jgak pg ni sbb dgr2 BN menang cuti, tp tak cuti pon....hihi

Rosmiza Ali said...

Insha Allah, berkat usaha & kerajinan Zie tak lama lagi kompem naik pangkat.. =)