Baby Products Kembali Sudah :)




Yuhhuuu uols... Zie just nak inform, pakaian baby dah ada di jual dia online store zie lagi ye :) Dulu zie stop selling sebab zie tak berkenan dgn attitude supplier pakaian baby zie. Sgtt sgttt OFF attitude dia...tu pasal zie stop selling.

But now...zie dah ada supplier baru ^_- Yayyy! so...selamat bershopping pakaian baby di online store zie ya :) so far baru upload baby rompers je...hehe.

::
::
::
::
::





Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

1 comment:

azizah :) said...

wahhh ada sudah... nak terjah nanti untuk baby jijah akan lahir nnt :)