Demam Nak Tumbuh Gigi Koo Dia...






Alololo...cian anak mama. Demam panas koooo dia uols. Si tinonet ni, bila demam...semakin melampau² lah tahap kemanjaan dia dgn Mak Nek dia. Sentiasa nak di bawah ketiak Mak Nek dia aje...huhu. Ini dinamakan... cucu nenek! hehehe :P

Actually dia demam, "demam pemandai" bak kata org tua ^_^ Hehe. Demam gara² nak tumbuh gigi pun iyer. Semalam bawa dia pi klinik, doktor kata gigi bahagian depan dia nak tumbuh ^_-







Tgk ni uols....dlm demam pun still lagi nak bermain dan menyelongar barang mama dia. Haishh...dasar dak hyper. Hehehe. Semalam mood dia moody je. But td pagi...dah ok mood dia. Dah nak ketawa²...hehe

...Cepat sembuh ye anak sayang. Tak sabar mama nak tgk gigi pernah anak mama ni tumbuh. Teruja nah koo zie, uols ^_^ Hikss...










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

7 comments:

Mysara Ab Rahman said...

pndi la dye mggigit pas ni..hehe

Rosmiza Ali said...

Wah! Dah nak tumbuh gigi dah.. Cepatnya masa berlalu kan? Rasa macam baru lagi Zie lahirkan Mikail.. Tau2 dah nak tumbuh gigi.. =)

Suhaila Zahari said...

Ehem..gigi dh nak tumbuh,agak2 bila si kecik nk dpt adik?hihihi

Nurul Ain Zulkarnaind said...

comel nyee anak zie

putih melepaksss

Najwa H. said...

YARABIIII KIUUUUTTTTTNYAAAAAA!!!!

[sutera kasih] said...

geram nangga mata mikail eh ! bulat & besar..putih lagik yaa..grrrr

Cik Nadz said...

mashaAllah..comelnya mikail!! kak zie kena taruk pic mikail hari2 tau sebab sy akan hari2 terjah blog akak nak tgok dia..gerammmm comel sangatttt!!^^