Eeee... Cantiknyaaaaaa. Comelnyaaaaa. Gerammmmmm











Kau tgk bow ribbons brooch kat atas ni uols. Comel gila dow! Gerammmmmm zie nk buat/beli.. hehe. If zie nak buat, takde masa lagi dah utk zie bercraft :( Uwaaa!!! So pada siapa yg pandai buat bow ribbon brooch...sila buat design sebijik or ala-ala cam gnie..

...then inform zie. Zie semestinya akan beli! Hehe. Geram giler nak jadikan semua designs tu as my bow ribbon brooch collection...hikss ^_-









Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

5 comments:

myraVea said...

Omelnyeee. Kalau ade kaler pink ni mesti dh rambang mata. Hehe

zarena heeney said...

yg 1st sekali mmg cantik

Dawia ♥ said...

Cantiknya ribbon tu :)

wia pun meltingg..hehe

Mysara Ab Rahman said...

comelnyer sis! serius mmg geram tgok comel2 ni

Miss Volvo said...

hmmmmm apesal blog kak zie senyap je ni? :)