Eskinol Ice Pore Minimizing Review :)



 

Haaa... nih zie nk buat review ttg Eskinol Ice Pore Minimizing cleanser nih. Zie dh hampir 2 bulan lebih guna eskinol Ice Pore Minimizing zie. Zie mmg pengguna eskinol cleanser dar zaman sekolah lagi taw...hehe.

Ice pore Minimizing ni merupakan product terbaru eskinol. Since liang roma muka zie ni kat bhgn T-zone tu ada byk open pores, wajib lah zie buat experiment.. Hehe. After finished sebotol tu...resultnya sgt memberangsangkan.

Zie pakai 2x sehari. Before apply Olay Total Effect cream, zie akan sapu toner ni dulu (utk minimized kan pores) Maybe kulit zie sesuai dgn product ni, that y resultnya cepat ^_- Definitely akan continue pakai Ice Pore ni lg.








Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

3 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

sofia punye pores pun besar..ohh blh la nk try nnt..mmg mencari product utk kecikkan pores je skg ni..hehe thx for suggestion

regards,
Unsmiley

Rosmiza Ali said...

Still tengah bereksperimen dengan Classic Facial Cleanser yang baru beli dgn Zie ari tu.. Lepas ni memang terfikir nak try this new one pulak.. =)

azizah :) said...

menarik ni..baru tahu..tq sharing kak