Faces of Muhamad Mikail :)





Assalammualikum kawan-kawan mama di blog! Ni Mikail bersama papa and mama nak gi ke rumah Mak Neh Segedup....Mikail drive dulu ye, uncles aunties ^_-







Hehe...mikail ni kan uols, sgtttt sgttt suka tgk cermin taw. Asal nampak cermin je, sure lah dia dok tenunggggg je cermin tu tgk muka sendiri sambil senyum kambeng...hehehe.







Hehehe...penat koo dia dok aktif dalam keta. Padahal belum lg 100% sembuh dari demam.  Sudahnya....ketiduran. Hehehe. 





Bila sampai je kat rumah emak mentua zie, terus koooo nak menyusu dia. Bila husband zie balik...semua tugas menjaga mikail hubby yg uruskan :) Turn zie plak yg merehatkan diri jd mem beso...haha. Kidding! :P W/pun gitu, belah malam weols still gilir-gilir jd mikail.

...Sejuk mata tgk husband yg rajin membantu dlm semua hal. Love u so much, sayang!









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

intandayani said...

NAKAL MANJA JE MUKE MIKAIL MASA PEGANG STERENG TU

Susan Lolo Bua said...

Mikail suka tengok cermin sebab ada muka handsome tu.

comey, geram tengok :)

Syuhada Salleh said...

comelnye mikail..putih melepak..

azizah :) said...

comelnya mikail.. suka ketap bibir kan..