Grrrrrr!!! Macam Mana Boleh STUCK Nie!





Inilah dia...gara-gara suka buka bonet kereta guna kunci **padahal kat driver seat area at punat utk buka bonet** Kali ni sgtttt lah malang. Kunci kerete terus STUCK kat ctue tak mahu dicabut :( Nasib baik dah kat tempat kerja.

...dpt gak ngiyau kat male colleague utk jd hero **hehe** Hampir 45minit weols terkial-kial nak cabut kunci tu....akhirnya tercabut guna bila my colleague pusing guna spanner. Nasib baik tak patah. Kalau tidak...

Tak ke menyusahkan org utk hantar balik umah ambil kunci pendua...hehe. My persona sayang, boleh tak kau jgn mogok. Pleaseeeeee...tuanmu ni syg kat kau taw. 






Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

azizah :) said...

peh.. nasib baik myPE jijah bonet xpernah buat hal.. selalu mmg buka kat punat bawah seat tu jer..

Myra Jay said...

Adeh, camne jadi macam tu..

Memang menguji kesabaran kan..

Rosmiza Ali said...

Aduii, naseb baik tak patah kunci tu Zie oiii.. Huhu~~

Zura Zue said...

kalau akak xkuaselah nk bukak bonet gune kunci..