Hadiah Sempena Mother's Day Untuk Emak² Ku




Yippie!!! Handmade Tasbih yg zie tempah hari tu utk dihadiahkan kat emak dan emak mentua zie sempena hari ibu ni nanti dah siap sudah :) Sgtttt berpuas hati dgn design yg Felice buat ^_- Lawa kooo uols...

...skrg ni tinggal nk cari gift box yg berbentuk bulat ^_-




** utk price dan tempah, click SINI. 10% discount**



Tasbih ni 100% handmade dan 100% original cat eyes stone ye uols. Zie tempat warna amethyst dan warna grey :) Zie sgtttt loved cat eyes stone...kelihatan unik dgn menawan...hehe. FYI, utk tali...ianya mengunnakan soft metal taw.

...supaya tak senang putus and tahan lama ^_- Mudah² kedua² ibu zie menyukainya juga :) Happy mother's day in advance emak² ku...hehe








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

3 comments:

Myra Jay said...

Mesti u'r Mums happy, sebab hadian hi sangat bermanfaat :D

Rosmiza Ali said...

Nice! ^_^

azizah :) said...

wow kak! nice giler..