Half Day Leave Pagi Ini :)





Salam dan pagi uols :) Pagi ni zie tak kerja taw. Terpaksa ambil emergency leave sebab nak jaga si kecik comel zie ni haaaa. Hehe. Mak Nek dia have to settlekan urusan di tabung haji. Tak boleh bawa Mikail sekali, tu yg zie ambil leave :)

...tak harap baby sitter jaga. Sebab Mikail ni hyper...ada kang kena siku dia dgn baby sitter kang. Hehe **cuak tgk kes-kes terdahulu** Petang ni baru zie turun kerja. Maybe akan buat OT tanpa gaji lagi sebab nak settlekan 2 tenders.

...uwaaaa, will be a busy day nanti. Huhu. Chaiyok! Chaiyok! :P






Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

3 comments:

zarena heeney said...

mmg tak blh claim ot ker zie

Zaza Zafran 귀여운 said...

Kak zie,romper army tu ad jual kt blogshop akak ke

Zie Madini said...

ZAZA
-- takde di jual di sana, za. akak beli kat shoppingmall kat sini. hehe