"Inai Biru" di Jari Telunjuk ku




Semalam...pepagi lagi kooo zie ke tempat mengundi kat sekolah area perumahan weols. Seawal 8am dah terpacak dah kat tempat undi..hehe. Semangat kewarganegaraan maaa. Semangat nak memangkah kertas undi...hiksss

...actually, if kau pergi undi pepagi cam gnie...org tak ramai taw. Tak sampai pun 10 minit. Dah bye bye...hehe :)





Result selepas balik mengundi. Dapat hadiah "inai biru" di jari telunjuk. Hehehe. Payah koo nak hilangkan. Puas dah dok cuci dari semalam. Now dah kelihatan pudar ckit dari sekarang ^_- 2-3 hari nanti, hilang ler "inai biru" ni :P

..stylo ape...hehe





Balik dari mengundi, emak belanja breakfast kooo...yumm yumm. Emak makan roti canai...zie lak, makan mee kolok sup,. I love mee kolok sup. Sedap kooooo. Zie kan hantu sup. So apa-apa sup je di hidang, kompom zie kata SEDAP...hehe

...Errmmm, pd yg belum mendaftar utk mengundi tu...sila lah daftar ek. Undian anda dpt mengubah masa hadapan ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

cik chinta said...

sdp2. asik cite psl mkn je

azizah :) said...

hehe tak dapat la nak mgundi kali ni..xdpt blik cuti kat semenanjung..huhu

Myra Jay said...

Sama la kita inai biru :)

Myra p dalam kol 1, memang ramai orang, cuma jem masa nak semak pemilih je, lepas tu dlm 10 min settle ngundi :D

Rosmiza Ali said...

Sikit jer jari Zie kena calit.. Kitorang ni penuh keliling jari.. Betul2 macam pakai inai.. Tapi bali sental dengan sabjun basuh pinggan.. Cepat jer ilang, cuma yang kat celah2 kuku jer payah sikit.. Now, dah completely hilang! =)