Kasut Pertama Mikail :)




Alololo...sonok arr mikail dpt  kasut Adidas yg original dari Pak Sham (adik husband) dia :) Untung lah kau Mikail oiii...ramai yg sayang. Hehe. Kalau zie, sejujurnya zie katakan...takde kuasa nya nak beli yg original....mahal weh.

...lagi pun kaki budak cepat besar. Hehe. Tp dlm hati mmg teringin nak beli yg ori **hehe* Ni...Pak Sham mikail dh belikan...alhamdulillah. Tercapai hajat...hikss.






Tp mikail belum muat lg nak pakaikan. Kaki dia still tinonet lagi...huhu. Kena tggu umur dia 1 tahun or baru muat kot. Hopefully lah. 







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

AlyaaIBH said...

untunglah mikail. murah rezeki dari kecik. alhamdulillah. :)

Rosmiza Ali said...

Dah dapat jalan nanti abisla Zie.. Kompem bertambah2 aktif budak tecik ni nanti dapat kaki.. Hehe..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow, smart gila kasut dia. Adidas ori tu, memang sedaplah pakai. Hehehe.

zarena heeney said...

suka tgk kasut budak kecik..comey sgt