Ku Curangi Silky Girl... Haha




Hehe...sekian bertahun lamanya guna compact powder Silky Girl, semalam tetiba rasa cam nak mencurangi dia kejap dgn gatal nak try pakai Maybelline Clear Smooth Cake Powder ni. Zie tergoda dgn housing dia yg sooooo pinkish keperempuanan.

...plak tu harga di watson hanya RM19 jer. Apa lg...sambaq terus lah :P





Zie try Nude Beige color ni. Kekonon if berpeluh nanti, takde lah ketara sgt powder merekah-rekah di muka. And YES...memang takde. Tp yg tak best nya...nama lagi pun dah NUDE kan. For sure lah...kau tempek setebal-tebalnya pun...

..its still appear cam kau nyer natural warna kulit. Hehehe....ok ler tu. Takde lah putih tempung gombak, khannnn :P Buat pencinta natural looking face...pilihlah warna nude ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

Rosmiza Ali said...

Memang best compaq powder ni.. Pernah guna dulu, sangat2 best.. Satu jer kelemahan dia.. Sebab terlelu soft, sangat mudah retak & berderai.. Padahal bukan terhentak ke apa pun, just simpan dalam hanbag.. Buka2 dah berderai.. Dua kali beli, dua2 berderai.. Kena simpan kat umah jer, takleh bawak ke mana2.. Huhu~~

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

huhu sofia jenis kulit combination..takt tak serasi dgn maybelline..huhuhu

regards,
Unsmiley


Mysara Ab Rahman said...

mai guna maybelline since awal 2010 lagi..b4 that silkygirl..serius maybelline sgt ok ngn kulit

cik fadh said...

fadh dlu pown pakai silky girl..then sesaje tukar pakai maybelline tesu jatuh cinta ngan compact powder ni..nmpak muke lgi mulussss...hehe

maria firdz said...

Tetap setia dgn silkygirl.. Hehe..x tahu nape mcm was2 sikit dgn maybeline.. Huhu