Masih Tak Sihat :(




Zie still lagi tak sihat koo uols :( But still have gi kerja...banyak kerja yg kena settlekan. Tak nak jd stress if tgk kerja menimbun. Semalam zie tak larat nk buat auto publish entruies...so hari ini, takde auto publish entries utk tatpan uols ea :(

...cowie...hehe :) Zie terpaksa di jauhkan dulu dari mikail. Emak zie tak nak flu zie berjangkit kat dia..huhu. Nasib baik hubby dah balik...dapat gak bantu emak :) Semoga zie cepat sembuh ^_- Aminnn







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

semoga cepat sembuh ye kak... tak sihat pun, akk tetap cantik... like u! hehehehehe

tenku butang said...

get well soon dear!

tenku butang said...

pakai produk apa yea?

Rosmiza Ali said...

Get well soon ye Zie..

Zura Zue said...

akak nie pun masih selesema...tp still g keje sbb nk baiki rekod kedatangan sbb selalu nau mc tiap2 bulan...hehehe..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

sofia rs bile masuk bab2 accounting ni mmg camtu agknye..even sakit, still nk pg keje setle kan ape yg ptt..sbb ade dateline kan

regards,
Unsmiley