[[ Paid Ads ]] BBplus Collagen 

Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosak kan kulit 

Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. 

Di dalamsendirawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut. Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblasdan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen.

Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit. 


Mengapamemilih BB Plus? 

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan samaseperti yang terdapat dalam kolagen manusia. 

Habitat semula jadiikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolindan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolindan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.

Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. Bagaimana BB Plus Bertindak?

Mod tiga tindakan
 1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah 
 2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
 3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif? 

Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan? 

Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. 

Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis  kulit dan menggalakkan proses sintesisBagaimanakah BB Plus dapatmeningkatkankualitikulit? 


Seratepaldan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi. Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi? Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.


Keberkesanan

 BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan.Rasa enakcampuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidakberbau. 

7 Hasil Kulit Cantik 
 1. Kulit wajah berseri dan cerah
 2. Kulit lebih anjal dan tegang
 3. Kulit lebih halus dan gebu
 4. Kulit lebih lembab
 5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
 6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
 7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahariCara Pengambilan.
 • Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik
 • Elakkan daripada menggunakan air panas
 • Kacau dan sedia diminum
 • Pengambilan terbaik adalahsebelum makan ataupun sebelum tidur


Sesuai untuk pesakit diabetes.Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan. Tanpa Gula dan Kolesterol.

Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes. Ramuan Utama
 Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin. Promotion Bulan Mei – Oktober

Beli 3 kotak percuma 1 kotak (Jimat RM180) So, boleh share dgn kawan-kawan and sedara mara. Setiap pembelian juga, dapat free gift =) 

::
::
::
::
::

Boleh hubungi Azilda : 017-271 1930 (wechat/ whatsapp / sms) 
Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin AzildaPay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.
** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

No comments: