[[ Paid Ads ]] Shaklee Supplement




Korang pernah dengar product Shaklee tak? 
aku rasa ini lagi satu supplement product yg sedang hangat dipasaran diketika ini! 

Kalau ade sesetengah supplement yg tak sesuai utk diambil oleh ibu hamil dan selepas melahirkan anak, Set Shaklee nie pulak menawarkan sesuatu yg lain dari yg lain bila mana ianya sesuai tuk dinikmati oleh para Ibu mengandung/berpantang! 

Product Shaklee ni menawarkan Set 3M yang menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu dan ia juga merupakan SET TERBAIK Shaklee! 


Set 3M terdiri daripada 6 supplement iaitu:-
  • Vitamin B
  • Vitamin C 
  • Alfalfa
  • Vitalea (Multivitamin)
  • Ostematrix (Kalsium)
  • Energizing Soy Protein (ESP)



Banyaknya supplement nak kena makan?
  • Ya memang banyak kerana setiap supplement di atas ada fungsi tersendiri dan setiap pembelian Set 3M akan diberikan JADUAL PEMAKANAN LENGKAP beserta TIPS EKSKLUSIF!


Set 3M ni bukan sahaja untuk MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU, malahan ibu akan dapat merasa kesan seperti berikut:-
  • Badan terasa lebih sihat dan bertenaga
  • Tidak mudah letih dan kekal fit sepanjang hari 
  • ESP dalam set ini membantu menganjalkan semula payudara yang kendur
  • Alfalfa membantu mengatasi masalah keputihan dan kering ketika bersama serta boleh mengatasi sembelit 
  • Vitamin B membantu emosi yang tenang serta kulit menjadi glowing
  • Vitamin C pula membantu mencantikkan kulit serta meningkatkan imun sistem ibu dan anak 
  • Kalsium membantu menghilangkan sakit pinggang, lutut dan sengal-sengal badan 



Banyakkan benefit nya, jadi tak hairanlah kenapa ramai ibu yang suka sangat set ni.. Secara asasnya, bila badan ibu sihat, emosi ibu tenang, maka susu akan lebih cepat dihasilkan berbanding ibu-ibu yang letih dan lesu serta tidak mengambil supplement. 

Selain dari Set di atas, Shaklee juga menawarkan pelbagai lagi set utk kesihatan optimum... Bagi yang mahu mencuba, set trial untuk sebulan .ade disediakan! 






Meriah betol set yg ditawarkan! bukan saja khusus utk para ibu/isteri... Shaklee ade jugak menawarkan vitamin utk kanak-kanak dan jugak para suami! 

Soo.. apa lagi... kalau korang berminat untuk dapatkan supplement vitamin dari Shaklee nie.. sila lah hubungi:- 

::
::
::
::
::
::

Liana
Shaklee ID : 897321
SMS/Whatsapp : 014-7314807
Email : yellow_adam2011@yahoo.com
FB : Little Dhia Healthcare (click to view)







Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Liana



Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

1 comment:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow!! mcam2 product kesihatan yg ada sekarang ni.. serius, sampai ena tak tahu nak makan yg mana..