Penangan Tom Yam :(



**Gambar sekadar hiasan**


Ya ALLAH uolssss....dari mlm semalam sampai skrg ni, zie still sakit perut yg teramat² sakit. Semuanya gara² makan tom yam time dinner semalam :( Hampir jam 11pm mlm semalam...terus koooo perut sakit bercampur dgn heart burn :(

...sampai termuntah² zie di buatnya. Memang perut zie dh tak leh terima makanan pedas arrr jawapnya ni. Azab kooo zie menahan sakit... uwaaaa!



P/S:
Kalau hari ni zie tak perlu ke
council utk signing tender...
kompom harini ambil sick leave
lg zie...huhu. serik dh mkn pedas :(







Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

atty's said...

terliur nengok tomyam tu..mmg nmpk shedap sgtt..

Rosmiza Ali said...

Zie kuat sangat makan pedas la yunk.. Kena kurangkan sikit lepas ni ye.. Tak bagus untuk kesihatan.. Get well soon dear..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

akk ada gastrik tak?? selalunya perut org yg tak tahan pedas, org yang ada gastrik like meh... huuuuu tapi ena balun je sbb tom yam my faberet

[sutera kasih] said...

pedas kali tom yam ya nk..mcm kmk before tok nang kuat mkn pedas..nektok, bla kmk mkn pedas, konfem ke jamban x stop2..mksudnya, perut kmk xblh mkn pedas gilak dh..so, kita kena kurgkan mkn pedas kali kak..kesian perut huhu