Reseller / Dropship Agent Di Perlukan




Hi uols :) Malam-malam ni zie nak inform kat uols, sape-sape yg minat lah ek. Zie nak tawarkan uols jadi agen dropship utk baju korea yg ready stock sahaja :) Komisen RM5 will be given utk setiap helai baju yg di jual.

...if uols nk untung lg lebih, uols boleh mark up my selling price. Oh ye, harga dropship hanya utk normal selling price je ek. Harga borong tak included ^_-

Buat yg berminat, sila email zie details seperti berikut...

::
::
::
::

Subject : ""Agen Dropship Korean Fashion, Maternity & Nursing Clothes/Product, Baby Clothes/Products, Designer Inspired Handbag, Telekung dan Muslimah Wears""

Sila bagi:-

1) Nama Penuh
2) Alamat
3) H/P No.
3) FB link (utk senang berinteraksi dgn zie.

Email zie : ziemadinistore@gmail.com

Nama anda akan di letakkan as "Sender" di consignment note (or for billing information) dan customer anda akan fikir anda sendiri yg hantar ^_- Itu akan mengelakkan customer anda akan "lari" ke zie di masa hadapan. So ape tunggu lagi uols...

...Jom jana pendapatan bersama-sama :)

Our Website : www.ziemadinistore.com
Our Facebook Page : The Eyes Of Redbloodsnow
Our Dropship Terms : Click HERE to read


P/s:
Siapa yg berminat, sila email saya
and don't expect me to email u as my
email already given. TQ







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

35 comments:

azizah :) said...

menarik! ramai jadi dropship sekarang..

Cheazlanaimi Aimi said...

Salam sy minat jd agen dropship... Mcmana ye

Liyana Erythrina said...

still available ke? yana berminat.

boleh contact yana by email liyana_cute94@yahoo.com.my

Zie Madini said...

LIYANA
--- dah emel dah. check ur inbox ya

Zie Madini said...

LIYANA
--- dah emel dah. check ur inbox ya

POP said...

sy berminat..sy sudah send email kat inbox kmu :)

nurfiza_velnisa@ymail.com

eliyana eryn said...

salam saya berminat..tp nak tya mcm mana nk tahu design apa yg u ada ya..sbb baru nk start berniaga ni...x tahu sgt... boleh sent email kat sya tak... passion_8867@yahoo.com

warnawarnidunia said...

Salam..saya sgt berminat..still available ke? bagaimana ya?
boleh tlg emailkan kepada saya:
amiera_aleeya@yahoo.com.my
TQVM in advance :)

warnawarnidunia said...

salam..sy sgt berminat..boleh tlg email kpd sy? terima kasih:)
shafiqah.alwanie@gmail.com

NuRi@ AmYer@ said...

assalamualaikum....sy berminat...still available ag xx?? kalau ada email :) noramiraishak@gmail.com

Natasha Athira Zakaria said...

SY BERMINAT UTK JD DROPSHIP PLS EMAIL SY natashaathira@gmail.com or whatsapp 0129066061 . tq

eqadenn said...

salam, sy berminat nk jadi agen dropship, sy dh email kt awk detail sy..

myqazqistina@yahoo.com

Nrsyamimi Amil said...

salam..
sy berminat nk jd dropship,still available lg tak?

miez_abc92@yahoo.com.my

sarizan samsudin said...

salam.. saya dah email butiran..berminat nk jadi agen dropship ni.. thanks..

Shieraz Azmee said...

Saya berminat nak jadi agen dropship. Email di cardinelavender27@gmail.com

nahunabila said...

salam..saya berminat nk jd agen dropship..dah hantar email :)

nahu51192@gmail.com

Dyana Adhani said...

harga barangan zie dh masuk harga postage x?

Hasnie Farhana said...

Salam
Still available? Sy berminat nak jd agen dropship.. email sy yelyarafarhana@gmail.com

sahabatkecil said...

still available lg untuk dropship agent? sy nak tnya mmg dropship ni untuk fb je ke? instagram blh?

Anem Zahar said...

AKAK CHECK EMAIL YERR. :)

wife mr.s abd aziz said...

Salam... still available ke? berminat

wife mr.s abd aziz said...

Salam... still available ke? berminatt

Diana Baee said...

hye,

saya berminat nak jd dropship agent.. pls email me at dianabaee11@gmail.com

Thanks

Diana Baee said...

hye...

sy beminat nak jd dropship agent.

Please email me at dianabaee11@gmail.com

Thanks

bbbb said...

hai..
sy berminat jadi dropship agent.
please email me at bibiowen.david68@gmail.com

nor maziah said...

Hye...sy berminat sangat2 jadi agen droship. .sila email sy di menormaziah@gmail.com. ....

Ili Rabihah Razali said...

Salam. Sy berminat nk jd agen dropship. Boleh email ke sy x? Rabihacloset@gmail.com

Whistler Garry said...

Hi . Sy berminat kd ds. Email whistler12.wg@gmail.com

Whistler Garry said...

Sy berminat jd ds. Pls email whistler12.wg@gmail.com

Whistler Garry said...

Hi . Sy berminat kd ds. Email whistler12.wg@gmail.com

Yus Azura said...

Slm hye saya bermnat nk bt dropship pls email di

Yusazura28@gmail.com

Tq........

Siti Misalin Parnoh said...

sitimisalin@gmail.com

Fara Lyana Manan Usman said...

Salam sys.. sya brminat nak jadi agent.. saya dah email kan detail :)

bunga lily said...

Salam sis sy berminat nk buat dropship..email sy zuegegurl94 @gmail.com

bunga lily said...

Sy berminat nk bt dropship email dkt zuegegurl94 @ gmail.com