Syurgamu Sentiasa di Telapak Kaki Ibumu, Duhai Afiq Muiz




Pada yg tak tahu kes si Afiq Muiz, gambar wanita yg sdg menangis di atas adalah gambar emak kepada Afiq Muiz. Seriously...sebak zie baca kes dorg ni. Sebab zie tak sangka, si Afiq Muiz ni sanggup buka pengkung di dada dan cakap macam-macam tentang emak dia di MEDIA...

...sekali lagi zie ulangi, di MEDIA. Kalau benar pun emak kau halau kau dan kata kau anak derhaka... perlu ke kau mengadu menangis di press conference dan mengaib-aibkan emak yg mengandung dan melahirkan kau?





Seriously...hilang rasa hormat kat lelaki ni. Dari suka terus jd benci sebab dia memperlakukan emak dia sebegitu rupa. Afiq, salah sekali pun emak kau..dia tu EMAK KAU ye dik. Kau tak rasa dan x akan penah rasa sakitnya melahirkan anak. Semarah-marah emak... takde emak yg sanggup buang anak sendiri.

...dia marah, kau pujuk. Jgn pulak dia marah, kau pun ikut marah. Astagfirrullahhal'azim... emak hanya ada 1 je di dunia dan di akhirat. Tiada pengganti!




Tuu...tuu si perempuan baju belang belang tu. Apa kejadahnya engkau bersuara perempuan oi! Kau diam boleh tak?! what the f**k kau ikut dia di press conference tue weh. Kau tu bini dia ke??? Jangan nak kata jadi org tengah utk damaikan lelaki tu dgn emak dia...

...malah dia plak yg jd batu api! eee gerammm nya akuuuu! Afiq! kau boleh tak mengadu dgn ALLAH SWT drpd kau mengadu kat media? Hishhh! 











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

lol.. nk jugak masuk campur si eina ni

tkejut btol

HASRUL HASSAN said...

Inilah manusia, bila sedikit kelebihan diberikan oleh Tuhan, akan mudah lupa diri. Apapun, kisah ini boleh buat kita lihat kembali akan khilaf kita.

Panduan Blogger Blogspot Malaysia - Top 3 Blog Pendidikan Terbaik Blogger Malaysia

Eina Sakinah said...

betul tu kak zie... menyampahhhnyaaa lahai dekat eina azman tu... dah laa nama lebih kurang dgn eina.. hahaha sibuk je dia nk ckp mak afiq nakkan duit je.. biarlah. duit anak dia

Eina Sakinah said...

betul tu kak zie... menyampahhhnyaaa lahai dekat eina azman tu... dah laa nama lebih kurang dgn eina.. hahaha sibuk je dia nk ckp mak afiq nakkan duit je.. biarlah. duit anak dia

Eina Sakinah said...

betul tu kak zie... menyampahhhnyaaa lahai dekat eina azman tu... dah laa nama lebih kurang dgn eina.. hahaha sibuk je dia nk ckp mak afiq nakkan duit je.. biarlah. duit anak dia

Aishah Hasan said...

nape afiq jadi gitu..minat giler kat dia..and sgt x gentleman dy bwak awek suruh back up..siyes sedihhh

[sutera kasih] said...

kecewa dgn sikap afiq tu..baik buruk pun, itu satu2nya mak kita di dunia bah..kak oh :(