Tetiba Jadi Peminat Chocolate.. Huhu


Siapa pembaca blog lama zie, for sure sudah sedia maklum yg zie bukan salah sorg pencinta chocolate. ..hehe. Sebab bagi zie chocs terlampau manis. Zie makanan yg manis ada kureng sikit. Tapi bila terrrrmakan chocolate Almon Gold nih...

...huiii, terus tetiba tekak dok nak makan chocolate je woi. Hahaha. Tp chocolate Almond Gold ni aje lah ea. Chocs lain...sorry, malas layan. Haha :P






Rasa chocolate dia mmg perghhhh beb! Terbaik dow...hehe. Tapi itulah, chocolate nih mahal nah arr. Tunggu hujung bulan je lah beli. Hari tu makan pun gara-gara bini boss yg kasi ^_- Makanan org kaya ni...mmg ada "parkinson" sikit org mcm kita ni beli ek...hehehe.

Pape pun, gaji karang akan beli sebungkus Almond Gold ni. If ada jumpa yg jenis bars...ikut lg best. Yummm yummm.




P/s:
Pictures sumber dari google.
TQ encik Google.







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

6 comments:

Rosmiza Ali said...

Tetiba aku pun terikut sama teringin nak makan coklat.. Huhu~~

lina said...

kita pun gitu zie. ntah kenapa selepas bersalin je rasa nak mam chocolate. padahal dulu tak la suka pun ;)

AsiahAzman said...

bg Asiah chocolate VAN HOUTEN pun tk brape manis...:)

Fadth Wan said...

mmg sedap gila cok. nie.. Ada member bg. Tak tau lak brpa harganya. Maybe kt Langkawi murah ckit kot..

zarena heeney said...

nnti try cari...nak gak rasa

azizah :) said...

nampak sedapp..nyum2