Time ada Duit... Sold Ler Pulak :(


Tadi time lunch hours, zie bawa Jenny gi teman zie shopping di Poppies. Sebab zie nak beli bengkung :P Nak beli Premium Beautiful nyer bengkung...idak mampu ko mak noks. Tu yg beli yg biasa² je.

...yg biasa² je pun dah sekian harga **sigh** huhu. Yg ini pun, hubby zie yg nak sponsor... hikss :P





Haaa...bengkung yg ala² gnie ler yg zie nk beli. Senang di pakai. Tp.... kecewa seyyy. Baru angan² nak terus pakai bila dah beli, tapi... hemprhhh, SOLD OUT ler pulak. Uwaaaa! Baru ingat nk men"slim"kan perut ni haaa...** sigh **

...takpe lah. Nanti pi cari kat tempat lain dgn hubby lah.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

suzie said...

yang mcm ni tak berapa ok...nanti lama2 dia bergulung n lemak bersepah...erk ..faham tak ni..x pandai nak explain..better cari yang seluar girdle dari paras bawah brest ke lutut....saya penah pakai mcm2 jenis sebelom ni...lemak berkumpul kat peha...nak flatkan perut tapi beha membesar..huhuhuhu...better pakai full baru terbentuk body... cuba try tengok AVON punye..harga pon not bad...

zarena heeney said...

try cari dlm website takder jual ker

Nini Mohd said...

yg ni zie panggil bengkung ke.
sy panggil ni korset.
sy pun ada jugak korset camni.
tp x bagus sgt la.
rasanya x sesuai buat bengkung & nak kempiskan perut.
rasanya better guna girdle mcm yg Suzie explain tu. :)

http://ninimohd.blogspot.com

peaNut said...

badan ktk mmg gk maintain bh...walaupun pas beranak....suka kmk ngga....jelessss!!