Walaupun Tak Sihat... Barang Customers Tetap Akan Di uruskan :)



 

Semalam zie gagahkan diri jugak untuk packing barang-barang customers. Nasib baik hanya ads 2 customers je...hehe ^_^ Tengah hari ni nak hantar barang customers ke PosLaju...itulah sebabnya hari ni zie ambil sick leave...

...selagi zie mampu bertahan, selagi tu zie akan kerja, kerja dan KERJA ^_- Since dah promise dgn customers akan hantar barang dorg hari ni, tak nak ler jd peniaga yg tidak menepati janji. My store's image kooo noks.. hehe

Ermm...if hari ni still kesihatan tak kembali normal, maybe esok akan ambil sick leave :(










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Have a good rest ea.. :)

regards,
Unsmiley

Rosmiza Ali said...

Maju bisnes Zie.. =)