Baju Raya Dah Sampai Sudah... Yayyy!




Semalam zie beli baju kurung fesyen ini utk hari raya tahun ni...hehe. Beli awal supaya senang nak budget belanja raya nanti ^_- Zie beli kat online store zie sendiri, www.ziemadinistore.com :) Semlm petang zie beli dari supplier zie...

...hari ini tengah hari tadi dah sampai kooo. Vavava...suka dgn khidmat yg pantas mcm gnie :) 





Tadaaa!!! Ini lah dia. Cantik sekali...hehe. If uols nak baju raya cam patern dgn zie taun ni, meh ler skodeng baju ni kat this link ---> CLICK SINI :) But then, sorry tu say...patern ni hanya tinggal warna brown size 44 sahaja.

...yg lain suma dah sold out ye ^_- Pape pun, jom shopping baju kurung utk raya di kedai zie

::
::
::
::
::











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Rosmiza Ali said...

Wah! Cantik.. Mieza pun belum sopink baju raya lagi.. Tapi ari tu mak call dari kampung tanya saiz Mieza.. Rupanya mak dah belikan baju raya utk Mieza.. Tapi tak taulah warna apa.. Mieza ni jenis tak banyak songeh. Apa yang mak beli, itulah yang cantik di mata Mieza.. Sayang mak ketat2! ^^,

Rosmiza Ali said...

Pssst! Malan tadi Mieza mimpi Mieza & hubby pergi jalan2 ke rumah Zie kat Sarawak nun tau.. Masa tu umah Zie ada wat jamuan apa ntah.. Kebetulan pulak kitorang datang.. Siap dapat dukung Mikail lagi.. Apakah maksud ini? Adakah jodoh kita bertemu? Hikhik! ^_^

ArELeEz said...

wah, jelita di hari raye, noks! he3..

Invisible Me said...

Cantiknya Kak Zie.
Mesti berseri pagi raya nanti. Hehe.

Mencari Sponsor

zarena heeney said...

cantikla

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow!! cantiknyaaa kak!!! kalau akk pakai, mesti super duper cun!!! wahhhhhhhhhhh

~♥dieyba_baby♥~ said...

CANTIK LA BAJU RAYA AKAK.. TEMA ORANGE LAGI.. MESTI SESWAI DGN KULIT AKAK PUTIH TU..