Bergaya Dengan Kereta Orang Ek, Nak? Hehe




Semalam...seperti biasa, ke rumah mertua ^_- Weols memang setiap minggu akan ke rumah emak mertua zie. Mikail org yg paling teruja. Sebab...dia kan suka jalan. Hehehe.






Sampai je kat rumah.... terus mikail nak masuk dalam kereta elektrik ni. Hehehe... Nasib baik tuan empunya kereta ni tak melalak nangis bila mikail pinjam main...hehehe. Anak bungsu kakak hubby yg punya ni :)







Hehehe...happy je dia main ni. Insya'ALLAH syg...if mama dan papa ada rezeki lebih, Insya'ALLAH akan belikan mikail sebijik gak sempena birthday Mikail 30 ogos ni nanti. Insya'Allah. Doakan ea, nak...hehe





Psssttt...Mikail dah reti pegang botol susu sendiri dah. Syok arrr...tak yah penat-penat lg pegangkan utk dia...hehe. Tp hanya bila dia nk minum air masak je dia nk pegang sendiri. If nak menyusus...jgn harap. Hehehe...

...Tak sabar nk tgk mikail pandai berjalan :) Sekarang ni, mikail dah pandai bertatih









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

zarena heeney said...

dah pandai pegang stereng sendiri yea

Rosmiza Ali said...

Wah! Mesti mahal kete tu kan?

azizah :) said...

comel lah mikail...