Bertukar Ke Astro Beyond Walaupun TV Zaman Batu :P




Hari Jumaat lepas, dak Astro call kata dorg dah tak guna decoder lama lagi and dorg nk switch decoder lama ke beyond. Pemasangan adalah percuma TAPI dlm astor's bill...kena tambah RM20. Since dorg kata dah tak guna decoder lama...

...zie takde pilihan lain lg selain menukar ke package beyond...huhu.




Seee...pakai package beyond, tp TV still TV zaman batu.. Hehehe. What to do. astro cam memaksa je..ceh. Nak tukar TV...cam syg je coz TV still elok lagi. Biarlah...contract hanya setahun je. Lepas tu, zie akan terminate.

...now my Astro's bill dah cecah RM100. Mencik...ada-ada je expenses bertambah :( Sabo je la.



P/s:
Uols tgk mikail tu...
busybody koo dia dlm
baby cot dia tu. Nak gak
tahu apa yg org buat. hehe.








Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

7 comments:

Rosmiza Ali said...

Jangan kan kata beyond, astro biasa pun kite takde.. Hehehe..

.*.WiE.*. said...

hari tu pun astro ada call saya 2~3 kali nak upgrade ke byond ni tapi saya reject.. last sekali dia call cakap pemasangan semua free, takde kontrak dan takde penambahan bayaran bill baru lah saya setuju nak tukar.. dengan astro ni kena saiko dia balik kalau tak kita kena ketuk je lah.. :)

http://mehmetwie.blogspot.com/2013/04/akhirnya-dapat-dekoder-astro-baru.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

rumah parents ena baru tukar beberapa bulan yg lepas.. org lain dah tukar lama, kita baru nk tukar.. hahahah

atty's said...

kty astro ada kol byk kali , suh tukar beyond..
tapi buat masa ni tak berminat lagi..pujuk rayu ler..sbbnya tv fesyen lama lagi nie..tunggu rezeki tukar tv baru ler kot..tp rasa membazir..

Ena said...

akk dah terminat dah asteruk ni... bertukar kpd N Joy.. di bwh anak syarikat asteruk jugak.. tiada caj bulanan dah... yeayyyy.. tp canel pun berkurang lah.. it's ok.. sbb tv dah jarang tgk.. budak2 asyik layan kartun aje kan.. so, skrg senang hati sbb kartun pun x de sangat dah.. hehe

Katrina Tong said...

pelan pelan upgrd ye

aRa RaMaDhAn said...

Mek pun pakey decorder beyond tp sik da pemotongan RM20 for HD channel..kitak kena call astro ya..bt complain..rugi bayar 20 ya.. Mek dolok masa mula2 subcribe nang di berik decorder beyond and ada RM20 tp mek fight..ckp mek sik mauk..2 hari mek complaint..alhamdulillah.. Skrg tok sikda byr 20 ya..bil pun sik sampey RM50 tiap bulan.. ;)