Company Lunch di Kenny Rogers Restaurant




Hari jumaat yg lepas, boss belanja weols makan lagi. Ini adalah kali kedua boss bagi duit utk weols pergi lunch....alhamdullillah, lunch di taja kooo jumaat tu tadi. Hehehe. Dorg suruh zie decide nak makan kat mana...

...since weols ke The Spring, since dorg harapkan zie pilih tempat makan, so zie ajak ler ke Kenny Roger. Company lunch yg lepas, zie pilih secret recipe...hehe






Menu kami berempat ^_- Jangan jeles ye uols...boss yg lanja ni taw. Bos kau hado? hahaha... :P






Macaroni paste kalau tak silap. Nangis...tp kalau di makan lama-lama, muak ler pulak. Sebab cheese kan. huhu










Kami berempat yg sedang nunggu makanan utk ngappp ke semua juadah yg terhidang...hehehehe :P





Ni dish zie :) Western kooo akuuu aritu...lalalaa. Kesemua side dishes yg zie pilih tu...semunya nangis, nangis....sgt suka dgn potato salad tu. Yummm yummm.





Ni plak...muffins. Zie punya mocha...tp separuh je zie dpt nelan sebab terlampau kenyang.  Selebihnya, zie paksa Miss Wong habiskan...hahaha. keji keji :P





Minuman kami :) Zie punya yg Kiwi Kisses tu...yg warna hijau tu : Sedap...harga segelas pun "sedap". Huhu.... kalau diri sendiri yg keluarkan duit, hanya mampu utk makan di sini time dpt gaji je...hehe. Itu pun kalau rasa nak makan "duit" :P

...pape pun, thank you boss for this lunch. Next company lunch will be at Sarawak Club...hehe :)









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

1 comment:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

sedapnyaaa tengok cheese kat macaron tuuuuuuu.. ya Allah, lapar balik perut ena