Dah Teh Yang Sangat Nangis Dari Bini Boss :)




Awal minggu ni tadi...weols dapat 4 uncang teh dari bini bos sebagai souvenir dia bercuti di oversea aritu. Best kan jd org kaya...asyik² pi holiday, asyik² holiday. Bila lah nak merasa pi holiday jauh². Pergi KL pun tak lepas² nih...hehehe :P

Berbalik kepada story, ada 2 jenis perisa. satu blackcureent...satu lagi tu, tak tahu lah benda alah apa tu. Tapi rasa buah yg tidak di kenali itu lah yg menjadi fav zie...hehe. Sebab nangis giler rasa dia. Ada masam² a lil bit...yummm

...gara² nak jimat², 1 uncang tu...zie guna utk 3 cawan...hahaha. Bermakna sekali buat, simpan dlm peti ice...pastu if nk minum, guna yg previous td. Hahaha. jimat katakan :P

...pape pun, thanks Mrs. Chan ^_-







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

Amanina said...

kak zie! :D hehe jarang comment sbnrnye, tapi tertarik dgn teh ni. bos kak zie baru balik dari europe ke? republik czech? hehe sorry la kalau terlebih excited, sbb tu teh tu bahasa czech. sy belajar kat sini.

kat sini mmg banyak teh2 yg berperasa. paling sedap utk sy, teh rasa karamel

oh yee, yg belah kiri tu cranberries dgn raspberries. buah tu banyak jual kat sini skrg. :D yg kanan tu pulak blackcurrant campur ceri n vanilla.

Zie Madini said...

AMANINA
-- wahhh...jauhnya kau study dik oi.. hehehe. haaa if balik malaysia, akak kirim beli teh yg rasbarries n cranbarries tu sekotak leh tak?

hehehe. agaknya lah kot dorg gi sana sebab dorg hanya mention dorg gi oversea je. hehehe

Rosmiza Ali said...

Menarik pulak nampak teh ni.. Nak cuba tapi takde sape nak bagi.. Huhu~~

Amanina said...

insyaAllah kak zie :D nanti sy tgk k XD kirim ciuman sayang utk mikail! hihi

Tihara said...

yang merah tu macam cranberries mesti sedap :)