Half Day... Pergi Ambil Injection




Uiiii...ngeri je tgk jarum injection tu ah. Itu lah yg zie have to deal setiap 3 bulan sekali ^_^ Hiksss... See guys, weols perempuan kuat taw. Dah lah kuat melahirkan anak, now kuat kena ini plak taw. So sila kagumi kami +_+ ceaaa...hehe.

Hari ni zie cuti half day. Ada appointment dgn doktor jam 2pm ni. Sengaja ambil cuti sebab once dah kena suntik, bontot sakit dow. Tu yg more prefer rehat kat rumah. Oh ye...ambil suntikkan family planning ye FYI :)










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

diba pun amik.. tp diba amik dekat swasta bayar rm30 utk 3bulan.. bkn xnak g kerajaan.. tp xnk amik half2day.. heheheheh

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wajib ke org dah kahwin ambil suntikkan ni kak?? 0.0 ena pun scary dengan jarummm.. huaaaaaaa

Siti Nurhayati Dollah said...

Wah jarum tu, seram sejuk tengok. Tak apa, kita wanita-wanita waja. Nampak manja diluar, tapi kuat di dalam ^_^