Jom Makan PIZZA HUT! Hehe




Alololololo...kau tgk muka mikail tu uols. Bagi mula manja ler plak anak bujang zie yg sorg tu...hehehe. Tabiat mengetap bibir dia tu...payah nah dia nak buang. Dari kecik sampai dah umur nak masuk 10 bulan...stillll gak dok ngetap bibir.

...bagi soother, bukannya nak. Bibir bawah tu gak yg laku...huhu





Lupe dah pe nama flavour pizza ni...hee heee :P Zie kalau makan pizza, 2 slice je yg zie larat nak makan. If makan more than 2 slice...alamat nak muntah lah jawapnya ^_^






Mushroom soup ni...pd zie lah. If kau tak makan dgn powder cheese, sumpah kureng ummphhh rasa dia...huhu





Garlic bread ni plak...WAJIB di makan celup celup dgn mushroom soup di atas. Baru syorga. hehehe






Smoked Wings yg super super nangis. Tp itu lah...mahal nah. Tak dpt nk order berketul ketul. parkinson nanti...haha :D





Ni plak...err...pe name ek? Haduiii...lupa gak. Hehe. Nasi ni emak zie punya. Adalah gak zie sudu sudu kan gak. Ok lah...boleh tahan rasa dia...yummy lah jugak +__+









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

3 comments:

Maria Firdz said...

Sedapnya... Comel la mikail buat muka gtu.. Geram nk gigit2...

Siti Asiah said...

lama dah tak pekea pizza hut...;)

Rosmiza Ali said...

Tak pernah lagi try nasik kat pizza hut.. Sedap ea nasik dia?