Mikail Berbaju Baru Yang Comel :)






Hehe...Mikail jadi model cilik kedai mama dia lagi :P Kali ni zie belikan Mikail long sleeve romper yg berbentuk mouse. Sgt comel tau uols. Tang seluar dia tu...paras lutut je actually. Since belikan buat mikail size 1y...

...menjawap lerr pjg seluar tu melepasi lutut...hehe. 






Kat bahagian belakang dia ada lukisan tikus yg bernam Chu-Chu...hehe :) Sgt comel taw. Kualiti kain sgt memuaskan...tp tak berapa nak stretchable ea. So if nak anak uols pakai lama...better rembat utk dorg yg size jauh lg besar dari usia dorg sekarang...hehe.

...Buat mak pak yg nak beli baju sebijik cam mikail ni pakai, boleh click --> SINI ek :) Happy shopping uols









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

1 comment:

Rosmiza Ali said...

Comelnya! Tak sabar nak pakaikan anak sendiri pakaian comel2 macam ni.. Tapi Mikail ni tahan plak dia bertopi ekkk? Ada certain budak ni tak sampai 5 minit dah ditanggalnya topi tu.. Hehe..