Review Movie Mama :)




Hehe...yup. zie aku, zie mmg slow giler part watch movie. Sebab nak ke wayang on the spot movie di tayangkan, idak boleh kooo. Sebab mikail still kecik...huhu. Tu yg skrg ni dok layan DVD je. Hari isnin lepas, Jenny pinjamkan zie movie Mama ni.

....pandangan zie ttg citer ni. Best koooo uols :) Kesian, seram, sedih dan menyakitkan hati pun iyer gak.. hehe. Menyakitkan hati sebab hantu tu ar...sibuk je nak beranak bagai. Tu arr sapa suruh kau terjun tebing 20 tahun yg lampau.

Kan dah jadi hantu n anak kau mati. Huhu. Yang sedihnya di penghujung citer ni, adik dia (Lily) pi ikut hantu tu ke dunia dia. Ye la...paham gak zie kenapa coz since dia baby lagi, hantu tu yg take care dorg kat rumah kosong tu. So paham lah kenapa dia close dgn hantu tu :P

Pd yg belum tgk...sila tgk ek :) BTW, citer ni ler yg Scary Movie 5 tiru utk di jadikan lawak. haha :D








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SWEETEST JUNK BUNDLE
-- Click SINI utk view her blog :)
Jom beli pakaian bundle secara online.
Murah² taw ^_-


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

macm best je cerita ni.... nak tengok jugaaa...

~♥dieyba_baby♥~ said...

rmai ckp best.. tp x kesempatan nak tgk..

suezen said...

mcm best je zie...hehehehhee

Cotton Candy said...

Spoiler...hehe..
Tapi takpelah dah tahu sikit hehe supaya kurang keseraman.
Movies arahan Del Toro mmg bagus,bukan setakat hantu tetapi ada cerita penjelasan disebaliknya. Antara moviesnya yg pernah ditonton adalah Chronos, Pans Labyrinth dan Orphanage.