Selesema Kooo Aku :(



**Sumber dari google**



Kena selesema semalam...pagi ni rasa malassss je nak gi kerja coz still selsema. Leceh je nak buat kerja if hidung kau dok meleleh-leleh.  Kat bawah hidung pun dah meleceh :( Memandangkan kerja still banyak dan skrg ni dah almost month end...

...tak nak lah ambil cuti. Terpaksa gak gagahkan diri gi kerja sebab tak nak kerja semakin menimbun :(






Hubby kata, if ambil panadol solube, cepat sembuh. Well...ok gak ler teori kedoktoran dia tu...hehe. Mlm td ambil sebiji, pagi ni...takde lah running sgt hidung ni dah :) Pape pun... sakit itu penghapus dosa  ^_- 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

ArELeEz said...

dugaan yg pastinye ade hikmah. chill..

~♥dieyba_baby♥~ said...

SEKRANG MMG MUSIM AKAK.. DIBA PUN SELSEMA.. ANAK PUN KENA SELSEMA, SIAN TENGOK..