Semakin Kurang Dah Berblogging :(




Salam uols dan pagi :) Lately ni...sejak dah beranak ni. Blog dah tidak seaktif dulu. Benar kata org, once kau dah beranak...masa akan utk anak je. Berblogging akan menjadi hobi sampingan je...bukan lagi kewajipan bagi blogger yg di kategori tegar...hehe

...Blogwalking apa tah lg. Mmg lama dah tak dpt nk berblogwalking. Kalau dulu dpt blogwalking curi-curi time keja. But now...tak dpt lg dah coz paperwork so freaking menimbun. Huhu. Buat yg still setia berkunjung ke blog zie w/pun dah tak seaktif mana...

...thank you banget ek :) Love uols...hehe







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

4 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

aah zie...memang camtu...huhu.takpe...yg penting kita update gak kan...walaupun tak sekerap dulu...take care zie..:)

Zumie said...

tu la yang..rindu sgt ngn geng2 blogger dulu2..sume pon senyap je kan..

Rosmiza Ali said...

Adat la bila dah bergelar parent.. Sedangkan yang belum ada anak ni pun sangat2 terhad dah masa nak aktif berblog.. Update sekali sehari tu pun kebanyakannya autopublish.. Huhu~~

azizah :) said...

biasalah tu kan kak.. jijah pon sama la agaknya nanti..huhu