Tahniah Buat Adik Ipar dan Isteri :)




Hehe...bergambar dgn sebahagian dari keluarga mentua :) Nie baru sebahagian taw uols...belum lg seluruh family mentua bergambar. Rasanya tak akan ada ruang kot if semua ada...hehe. Hubby nyer keluarga tersangattttt lah ramai. Unlike my family...ceciput je. Huhu

Oh ye, gambar ni di ambil time wedding my lil bro-in-law pd 6 may yg lalu. Baru skrg berkesempatan nak update :)




Inilah dia pengantin baru tu, Hisham dan Amoi :) Tahniah buat korg ea. Kak zie doakan semoga cepat-cepat menimang cahaya mata cam kak zie dan abg dillah uols....aminnnn. Semoga bahagia sehingga hujung nyawa :)

...dan buat Amoi, Welcome to Morsit's family ^_-








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

adda syuhada said...

cantiknya mempelai ni...moga bahagia hingga ke jannah...

Rosmiza Ali said...

Nice theme colours.. Samalah kita Zie.. Keluarga belah hubby Mieza pun sikit punya besar.. Sampai kompius, mak sedara dengan sepupu dengan anak sepupu.. Kekekekke..

[sutera kasih] said...

tahniah kpd pengantin..kacak pengantin :)

Siti Nurhayati Dollah said...

Meriah family :) Suka sangat. Family yati pun ceciput jugak. Dapat family mertua yang meriah. ^_^ Tahniah kepada pengantin, sama cantik sama padan. Semoga diberkati Allah dunia akhirat.