Yippie!!! Dapat a New Cabinet ^_-




Masuk² je opis pagi td...tgk kat belakang my workstation ada cabinet tetiba. Memandangkan zie takde data line dan berwhatsapp guna wifi company...so whatsapp dari my boss baru masuk dan gtaw dorg belikan zie a new cabinet :)

...yayyy! Akhirnya...benda yg di minta² di bagi jua...hikss :P




Ni picture yg my boss whatsapp. Teruja ler dia tu bagi org a new cabinet siap gambar² bagai lagi ko dia...hehehe :P 






Haaa...files yg di bawah meja ni...dpt rumah baruuu, weehuuu :P Takde lagi lerr dorg cium bau kaki zie..kihkihkih :P






My workstation ^_- Dah ada 2 cabinet dah. 1 kabinet di tepi dinding tu, khas utk accounting files. Dan kabinet baru tu plak...utk file yg campur²....hehe. Now my workstation kelihatan organized ^_- Ini baru semangat rajin bekerja...ceaaa :P

Pape pun, terima kasih boss!









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

Lulu Caldina said...

eh eh ada org tu disayang bos kan :)

atty's said...

baru ler besh nak kerja ye zie..teratur je workstationnya ..happy working zie.

Rosmiza Ali said...

Untunglah jadi kesayangan bos.. =)

myraVea said...

Hee. Barang baru: semangat baru. :)