Duit Raya -- DONE



 

Hehe...duit raya utk budak² dan anak² buah sudah di asingkan ^_- Raya tahun ini, tak ke Sri Aman...sebab zie takde apply cuti coz cuti save utk hantar mikail ke klinik. Insya'ALLAH tahun dpn...raya ke 5 mcm tu...

...baru akan ke sri aman utk beraya ^_- hehe











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

JaSSNaNi said...

bestnye zie... :) semua dah settle ni.. alhamdullillah.. :)

Mysara Ab Rahman said...

wah kite lum keje ni kak zie..kite nk mintak duit rayer gk la..hee

Eina Sakinah said...

kak zie, nak duit raya! hehee :D

azizah :) said...

best2 dah settle dah part duit raya..

kat sini memanjang habis je nak tukar duit raya tau..

Amanina Mads said...

tak kerja lg boleh dpt duit raya :)