Fashion Idea : Black + Yellow Combination




Nih...pagi ni zie kongsikan kat uols camne nk match warna kuning dan hitam. Dan apa accessory yg perlu di pakai :) Psssttt...Jacket jeans zie, ado. Skinny jeans pun zie, ado....hehe. Cuma now nak try shopping tank tube top and heels warna kuning je lagi :P

...Once semua ada, boleh lah zie try gaya ini ^_- Dan buat uols plak, Selamat trying ye :)












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SWEETEST JUNK BUNDLE
-- Click SINI utk view her blog :)
Jom beli pakaian bundle secara online.
Murah² taw ^_-


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

2 comments:

Patricia Charles said...

apa2 warna yg dipadankan dengan hitam/putih tetap masuk, cikgu madah sbb putih dan hitam adalah warna mati.

Coba engkodok match ngan coklet? *pitam

~♥dieyba_baby♥~ said...

sangat cantik warna dia.. klw kulit putih mcm akak seswai..